Meghívó az MHT, az MMVBT és az MSZKT közös konferenciájára

Tisztelt Kolléganő/Kolléga Úr!

Szeretettel meghívjuk Önt és Munkatársait a Magyar Haemorheologiai Társaság XXVIII., a Magyar Mikrocirkulációs és Vaszkuláris Biológiai Társaság és a Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság VII. Közös Kongresszusára.
A kongresszus idén Pécsett, az MTA Pécsi Akadémiai Bizottság székházában kerül megrendezésre. A tradicionális balatonkenesei helyszínen programütközések miatt sajnos alternatív megoldások számbavételével sem tudtunk elegendő szállást biztosítani.
A kongresszus időpontja: 2022. április 22-23.
A jelentkezéssel, jelentkezési díjjal kapcsolatos részletes információkat rövidesen eljuttatjuk Önökhöz.
A kongresszuson a három Társaság részéről delegált referáló előadások (30 perc) mellett a szekcióülésekre várjuk az előadók jelentkezését. Az előadások tervezett időtartama 10 perc + 5 perc diszkusszió, melyre kérjük a strukturált absztrakt beküldését (max. 2500 karakter) a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   e-mail címekre 2022. március 31-ig.
Szeretettel várjuk Pécsett!

Üdvözlettel:
Koller Ákos