Kongresszusi felhívás

Szeretettel meghívjuk Önt és Munkatársait a

Magyar Haemorheologiai Társaság XXV., a Magyar Mikrocirkulációs és Vaszkuláris Biológiai Társaság és a Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság VI. Közös Kongresszusára,

amelyet 2018. április 20-21-én rendezünk Balatonkenesén, a Hotel Marina-Portban. A jelentkezési lapot mellékeljük, melynek beérkezését követően visszaigazolást küldünk a fizetési információkkal együtt.

A kongresszuson a három Társaság részéről delegált referáló előadások (30 perc) mellett a szekcióülésekre várjuk az előadók jelentkezését. Az előadások tervezett időtartama 10 perc + 5 perc megbeszélés, melyre kérjük a strukturált absztrakt beküldését (Times New Roman 12, cím, szerző(k), intézet(ek), absztrakt szövege, max. 2500 karakter) a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
Várjuk 35 év alatti előadók angol nyelvű előadásait, melyet a 2018. július 2-6. között Krakkóban megrendezésre kerülő ESCHM-ISCH-ISB közös kongresszusára szánnak. A legjobb előadót a Társaság a kongresszusi regisztrációt fedező Ifjúsági Díjjal jutalmazza.

Jelentkezési lap  >>          További részletek  >>